Florence Nightingale Bilim Günleri-IV Kardiyak Rehabilitasyon Sempozyumu

Florence Nightingale Bilim Günleri-IV Kardiyak Rehabilitasyon Sempozyumu

15 Haziran 2015

İstanbul Üniversitesi Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı tarafından ve Florence Nightingale Hemşire Mektepleri ve Hastahaneleri Vakfı desteği ile;
15 Haziran 2015 tarihinde İ.Ü. Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi Perihan Velioğlu Amfisinde Florence Nightingale Bilim Günleri-IV, Kardiyak Rehabilitasyon Sempozyumu gerçekleştirilecektir.

Davetiye İçin Tıklayınız.

Kayıt Formu için tıklayınız.

————————————————————————————————————————————–

Florence Nightingale Bilim Günleri-IV kapsamında İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı tarafından gerçekleştirilen “Kardiyak Rehabilitasyon Sempozyumu” yoğun bir katılım ile 15 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirildi. Sempozyum sunumlarını fakültemiz web sitemizde paylaşarak sempozyuma katılamayan meslektaşlarımıza da ulaşmayı amaçladık.

Saygılarımla

Prof.Dr.Nuray ENÇ