II. Ulusal Hemşirelikte Yönetim Kongresi (08-10 Aralık 2016)

II. Ulusal Hemşirelikte Yönetim Kongresi

“Uluslararası Katılımlı”

08-10 Aralık 2016

İ.Ü. Kongre Kültür Merkezi

Değerli Meslektaşlarım,

İstanbul Üniversitesi Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi Hemşirelikte Yönetim Anabilim Dalı olarak sizleri 08-10 Aralık 2016 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapacağımız “Uluslararası katılımlı II.Ulusal Hemşirelikte Yönetim Kongresi’nde yeniden birlikte olmaya davet ediyoruz.

Kongremizde hemşirelerin mesleki güç alanlarında profesyonel kimlikle sağlık sistemine katkıları ve etkinliğini arttıracak yol ve yöntemleri, ulusal ve uluslararası düzeyde alanında uzman değerli konuşmacılarımızın görüşleri ile birlikte tartışma olanağı bulacağız. İki tam ve bir yarım gün olarak planladığımız kongrede; dördü uluslararası davetli konuşmacı olarak toplam otuz dört konuk konuşmacılarımızla dört konferans ve üç panelde meslekleşmeden, toplum temelli sorunlara uzanan geniş yelpazede birçok konuyu irdeleme olanağı bulacağız. Kongre süresinde iki parelel oturumda sözel bildirilere yer vereceğiz.

İstanbul Üniversitesi Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi Hemşirelikte Yönetim Anabilim Dalı olarak hemşirelik ve yönetimine ilişkin güncel konuları paylaşmaktan ve  sizlerle anlam bulacak bu kongreye ev sahipliği yapmaktan duyduğumuz onuru iletmek istiyorum.

Sağlıkla ve sevgiyle kongremizde buluşmak dileğiyle.

Prof.Dr. Aytolan YILDIRIM

Kongre Başkanı

Kurullar:

ONURSAL BAŞKAN

Prof.Dr. Mahmut AK – İstanbul Üniversitesi Rektörü

KONGRE BAŞKANI

Prof.Dr. Aytolan YILDIRIM – İstanbul Üniversitesi F.N.H.F. Hemşirelikte Yönetim Anabilim Dalı Başkanı

KONGRE SEKRETERYASI

Prof.Dr. Ülkü BAYKAL

Yard.Doç.Dr. Betül SÖNMEZ

Araş.Gör.Bil.Uzm. Öznur İSPİR

DÜZENLEME KURULU

Prof.Dr. Aytolan YILDIRIM

Prof.Dr. Ülkü BAYKAL

Yard.Doç.Dr. Arzu Kader HARMANCI SEREN

Yard.Doç.Dr. Betül SÖNMEZ

Öğr.Gör.Dr. Nihal ÜNALDI

Araş.Gör.Dr. Feride Eşkin BACAKSIZ

Araş.Gör.Bil.Uzm. Burcu ALAÇAM

Araş.Gör.Bil.Uzm. Oya ÇELEBİ ÇAKIROĞLU

Araş.Gör.Bil.Uzm. ÖZnur İSPİR

Araş.Gör.Bil.Uzm. Gülcan TAŞKIRAN

Araş.Gör.Bil.Uzm. Gamze TUNCER

kongre_duyurusu için tıklayınız .

Kongrede sunum yapan konuşmacıların (izin verenlerin) sunumları için linke tıklayınız.

imgl3008 imgl2964 imgl2960 imgl2938 dsc_0646 dsc_9889 dsc_9938 imgl2933 dsc_0610 dsc_0562 dsc_0114 dsc_0357 dsc_0361 dsc_0392 dsc_0428 dsc_0478 dsc_0108 dsc_0048 dsc_0018 dsc_0015 dsc_0001 dsc_0001

Katılımcılar

Dinleyici: 451