KLİNİK UYGULAMA DERSİ ALAN ÖĞRENCİLERE ÖNEMLİ DUYURU

2017-2018 öğretim yılı güz döneminde Klinik uygulama dersini alacak aşağıdaki listede isimleri yer alan öğrenciler, Klinik Uygulama alan tercihlerinizi  http://www.fninternbasvuru.com/   linkini tıklayarak 20.06.2017 tarihine kadar yapmanız gerekmektedir.

Başvurunuzu gerçekleştirebilmek için aşağıda işlemleri sırası ile yapınız.

1. Sisteme girebilmeniz için Aksis’e girdiğiniz kullanıcı adı ve şifrenizi kullanınız.
  2. Öğrenci bilgilerinizi tamamlayınız.
  3. Uygulamaya çıkmak istediğiniz BÖLÜMÜ (Anabilim dalı) seçiniz.
  4. Uygulamaya çıkmak istediğiniz HASTANE’yi seçiniz.
  5. Uygulamaya çıkmak istediğiniz SERVİS’i seçiniz.
  6. Sistemde “Başvurumun doğru olduğunu onaylıyor, ……..…. kabul ediyorum.” sekmesini tıklayarak başvurunuzu onaylayarak tamamlayınız.
  7. Yukarıda yer alan işlemleri gerçekleştirdikten sonra başvuru işleminizi sonlandırınız.

ÖNEMLİ NOT:

1.  Sistemde “Başvurumun doğru olduğunu onaylıyor, ……..…. kabul ediyorum.” sekmesini tıklayarak başvurunuzu onaylamadığınız taktirde başvurunuz görünmeyecektir.
  2. Tercih işlemini yapmayan öğrenciler, Klinik Uygulama dersi sorumlu öğretim elemanlarının belirlediği alanda Klinik uygulamalarını gerçekleştireceklerdir.
  3. Sisteme girişte sorun yaşayan öğrenciler,  Öğrenci İşlerinden Nilüfer Alıcı’ya ulaşabilir.

Başarılar dileriz.

KLİNİK UYGULAMA DERSİ ÖĞRENCİ LİSTESİ